Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift 2020

02 DEC 2019 22:28
Nu är det snart dax för ett nytt år med Billingens klätterklubb och strax kommer ni få 2020 års avgifter i inkorgen på hemsidan.
  • Skapad: 02 DEC 2019 22:28

Nu är det snart dax för ett nytt år med Billingens klätterklubb och strax kommer ni få 2020 års avgifter i inkorgen på hemsidan.

 

Avgifterna Medlemsavgift och väggenavgift helår läggs till på alla medlemmar eller de som nyligen varit medlemmar i Billingens klätterklubb. Betala så snart som möjligt om du vill försäkra dig om att ha tillgång till klätterhallen efter nyår. Tänk på att väggavgiften måste vara betalt innan vi aktiverar taggen för 2020 och att vi gör detta manuellt. Det kan ta några dagar upp till lite över en vecka efter betalningen är genomförd då vi jobbar med detta ideellt, men vi skall jobba för att minimera denna tiden.

 

Om du bara vill betala medlemsavgiften men inte vill klättra på våran inomhusvägg kan du välja bara medlemsavgiften när du betalar genom att bocka ur väggavgiften. 

 

Vill du betala väggavgift för halvår eller månad istället skickar du ett mail till This is a mailto link och meddelar detta så läggs denna avgiften till din inkorg. Du kan sedan välja att bocka ur väggenavgift helår om den är kvar i din inkorg när du utför betalningen. Tänk på att dessa förändringar kan komma att förlänga tiden innan din tagg aktiveras då det kräver mer handläggningstid. 

 

Vill du inte vara medlem längre kan du helt bortse ifrån denna betalning. Vill du att vi raderar dig ur vårt medlemsregister skickar du ett meddelande till This is a mailto link och meddelar detta så raderar vi dina uppgifter ur vårt register.

 

Hoppas vi ses under 2020!  

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Skribent: Johan Einevik
E-post: Adressen Gömd

ANNONS:

Guider till utrustningen du behöver. Webbshop med fri frakt för medlemmar.

www.climb.nu

Postadress:
Billingens KK - Klättring
Johan Einevik, Robin Granes väg 13
54153 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@billingensklatt...

Se all info