Hoppa till sidans innehåll

Bli tränare!

26 MAR 2019 18:50
  • Uppdaterad: 26 MAR 2019 18:50

ÖKAT INTRESSE FÖR KLÄTTRING

Billingens klätterklubb är en av Sveriges äldsta klätterklubbar och har sedan 1982 arbetat för att främja klättring och högfjällsport. Klättring är en rolig träningsform som tränar hela kroppen och passar de flesta. Vår inomhusanläggning med boulderhall och högvägg har gjort sporten mer tillgänglig och våra träningsgrupper blir snabbt fullbelagda. Intresset växer och det är vi glada för!

VI BEHÖVER DIG

Du behöver inte kunna klättring. Du behöver ingen tidigare tränarerfarenhet. Du bestämmer själv veckodag och träningstider. Har du möjlighet att engagera dig ca 2 tim/vecka så är du den vi söker! Till att börja med går du bredvid någon av våra erfarna tränare för att bekanta dig med sporten, lokalerna och klubben. När du känner dig redo startar du din egen grupp.

VI GER DIG TRÄNARUTBILDNING

Vi behöver fler tränare och är beredda att satsa på dig som är intresserad. Därför ger vi dig möjlighet att utbilda dig så mycket du vill, så länge det främjar klubbens verksamhet. Det innebär att du kan skaffa dig en tränarutbildning som du kan ha glädje av resten av livet. Som tränare i BKK har du möjlighet att utvecklas i den takt du vill, till den nivå du önskar. Du får grundutbildning och möjlighet att bygga på med så många kurser du vill hos Sveriges ledande idrottsutbildare SISU. Anmäl ditt intresse till This is a mailto link Välkommen att utveckla dig själv och sporten med BKK!

 

Bli tränare

Skribent: Jenny Järnmark
E-post: Adressen Gömd

ANNONS:

Guider till utrustningen du behöver. Webbshop med fri frakt för medlemmar.

www.climb.nu

Postadress:
Billingens KK - Klättring
Johan Einevik, Robin Granes väg 13
54153 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@billingensklatt...

Se all info