Hoppa till sidans innehåll

Månadsbrev - Augusti 2018

27 AUG 2018 21:23
  • Uppdaterad: 28 SEP 2018 20:07

Nu är hösten här och det är dags att krama ur det sista ur utesäsongen. Passa på att värm dig vid klipporna i höstsolen och njut av utomhusluften en stund till.

Klubbresa

Den 25-26 augusti åkte vi på klätterresa med klubben, 20 tappra deltagare hängde med. Resan gick till ågelsjön i det vackra Östergötland, vi hann med att klättra både topprep, tradklättring på sva och överhäng med varierande framgång.

 

Aktiviteter hösten 2018

Hösten är fylld med aktiviteter och vi börjar med en gemensam städning av våra inomhuslokaler söndagen den 23e september. Vi träffas i BKKs inomhuslokaler klockan 10.00, både repvägg och boulderhall ska skrubbas och bli fräscha inför säsongen. När vi är klara med skrubbandet bjuder klubben på pizza! Kom och hjälp till, har du tur träffar du en ny vän på köpet!

Vecka 38 börjar träningarna för hösten, vi kommer som tidigare år att ha tre grupper; barn 7-9 år, barn 10-13 år och ungdom/vuxen. Situationen med tränare är ansträngd och vi behöver fler som engagerar sig, är du sugen kontakta oss!

Den 13e november kommer ett evenemang för ledare att hållas, mer information kommer att skickas ut till berörda. Vi vill träffa alla ledare, ta in tankar, funderingar och förhoppningsvis lära oss något intressant!

Boka även in den 24 november i kalendern för hösttävling på repväggen. Mer information kommer!

God klättring önskar Styrelsen för Billingens klätterklubb.

Skribent: Jenny Järnmark
E-post: Adressen Gömd

ANNONS:

Guider till utrustningen du behöver. Webbshop med fri frakt för medlemmar.

www.climb.nu

Postadress:
Billingens KK - Klättring
Johan Einevik, Robin Granes väg 13
54153 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@billingensklatt...

Se all info