top of page

ons 29 maj

|

Gamla Liften / Billingen

Prova på klättring utomhus

Vill du prova på att klättra utomhus men har inte koll på var och hur man gör? Onsdagen den 29:e maj ger klubben en möjlighet för våra medlemmar att testa på att klättra utomhus.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

29 maj 2024 18:00 – 20:00

Gamla Liften / Billingen, Alphyddevägen, 549 48 Skövde, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Det kommer att finnas ett antal topprep som är bemannade. Det krävs alltså inte att du har grönt eller rött kort för att delta. För att kunna få ut något av klättringen bör du vara äldre än 15 år om du inte är en van inomhusklättrare.

Vi kommer att klättra oavsett väder (inom rimliga gränser) anpassa klädseln. Ha gärna bra skor på er. Det kan vara skönt med långbyxor och långärmat pga av mygg.

Medtag egna klätterskor (sele & hjälm om du har). Hjälmar och selar kommer att finnas för att låna på plats. Det kan vara bra att ta med lite sporttejp för att tejpa händerna om man tycker att det är obehagligt att jamma.

Vi kommer att klättra vid Gamla Liften nedanför Sankt Lukas Kyrka. Vi möts upp vid gräsytan vid liften ovanför slalombacken. Tänk på att inte parkera vid Sankt Lukas kyrka utan använd någon av dom andra parkeringarna (exempelvis vid bandyplanen). 

Medlemskap i Billingens Klätterklubb krävs för att få delta på detta arrangemang.

Dela detta evenemang

bottom of page